יום ראשון, 1 בפברואר 2015

כך פורחים הפרחים

הבטחתי ולכן אקיים !!!
הבטחתי לספר מה עשיתי עם גוש הבצק שנשאר לי מפאי התותים שהכנתי.



מתה על שאריות!
של בצק, של בלילה לעוגה, של קרם, של רויאל אייסינג, של בצק סוכר...
זו תמיד הזדמנות טובה לנסות משהו חדש, משהו מרשימת ה"צריך לנסות/לעשות" שלי
משהו שבמיוחד בשבילו אין לי זמן או כוח או אנרגיה או חשק לעמוד ולעשות בצק או בלילה לעוגה או קרם...
משהו על הדרך ...

אז נשאר גוש של בצק רך וטעים, אוטוטו טו בשבט, זה הזמן להתנסות בעוגיות פרחים צבעוניות

אספתי סוכריות מזרה מכל הצבעים


זרקתי אותן לקערה יחד עם גוש הבצק (למי שאין גושים מיותרים ורוצה מתכון – 300 גר' קמח, 200 גר' חמאה, 100 גר' סוכר, שקית סוכר וניל וביצה)


אחרי לישה קצרה הבצק הפך מנוקד צבעוני


רידדתי את הבצק (לקראת סוף הרידוד פיזרתי עוד קצת סוכריות מזרה כדי שיבלטו מעט)


קרצתי עם חותכן פרח


והכנסתי לתנור לחום של 170 מעלות עד שהעוגיות הזהיבו 


יצאו עוגיות פרחים פרחוניות, ריחניות וחגיגיות בדיוק לטו בשבט



עוד פרחים מתוקים שהכנו לנשנוש תוכלו לראות כאן !!





תגובה 1: