הקידמה לא הגיעה אלי, האמת היא שהיא מתדפקת על הדלת. את הדלת אני לא פותחת, גם לא חלון, מקסימום תריס.
ואני לא מדברת רק על מחשבים, אייפונים, אייפודים ועוד כל מיני גאדג'טים שאין לי מושג מה אנשים עושים איתם. אני מדברת גם על אוכל.
אני אוהבת פשוט.
אני שותה נס פושטי של עלית, הקפה נמס הישן והטוב. לא מסוגלת לטעום אף קפה אחר, לא מקיאטו, לא לאטה ולא שמאטה.
במסעדה אני אוהבת שמגישים לי אוכל! סטייק פילה שממלא את הצלחת זה מעולה, אין לי בעיה עם זה שהוא מגיע על מצע של פירה, אבל בטח לא שיציירו לי ציור על הצלחת עם 2 כפיות פירה, יניחו ביס של סטייק ומלמעלה נענע לקישוט.
גם בקינוחים, הכי פשוט הכי טעים – עוגת ביסקוויטים עם קרם של שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג (עכשיו עשיתי לעצמי חשק ללכת ולהכין אחת כזו).
אני מקווה שלא תבלעו זבוב כשתפתחו בתדהמה את פיכם ותקראו שאני אוכלת פטריות היישר מקופסת השימורים.
ואם לא נפערו פיות עד עכשיו אז הנה עוד וידוי: מימי לא הכנתי קינוח עם מקל וניל. כשאני מכינה עוגה, עוגיות או קינוח אחר, אני משתמשת בסוכר וניל (זה מהסופר) או בתמצית וניל – אבוי לבושה!
מן הסתם זה די ברור שכשפתחתי את החבילה שקיבלתי מ"מותק" וראיתי שני מקלות וניל שוכבים להם בשקית צלופן קשורה בסרט ורוד, לא ממש ידעתי מה אני הולכת לעשות איתם.
אני בטוחה שליהי (מ"מותק") קוראת את השורות האלה וחושבת לעצמה, אוי ואבוי למי שלחתי את מיטב מקלות הוניל שלי?!?!?
אז אחרי שפתרתי את סוגיית חותכני הלבבות הגיע הזמן לפתור את סוגיית מקלות הוניל.
מה לעשות איתם????
כמו שכבר אמרתי, אולי אני לא פותחת דלת, אבל תריס? יש מצב. לא עשיתי איזה קינוח מפואר אבל שדרגתי את הסוכר וניל שלי. מצאתי את השימוש הראוי למקל הוניל – סוכר וניל אמיתי!
נשארתי בפשוט, אבל משודרג.
איך משדרגים את סוכר הוניל?
המצרכים: כוס סוכר ומקל וניל.
טוחנים היטב את מקל הוניל עם 1/4 מהסוכר.
את הסוכר הטחון מעבירים במסננת.
מה שנשאר על המסננת נכנס שוב למעבד עם עוד 1/4 מהסוכר וכך הלאה עד שנגמר הסוכר.
בסוף הכנסתי הכל לסיבוב טחינה נוסף כדי שיהיה דק דק. הכנסתי לצנצנת אטומה, קישטתי בסרט והרי לכם סוכר וניל משודרג!!
רעיונות נוספים בקרו באתר של מיתוש
איזה מדליק.
השבמחקמדליקה את!
השבמחק