יום ראשון, 16 בספטמבר 2012

שנה טובה ומתוקה


חודש!!!
עבר חודש מאז שעשינו, לילך ואני, את סדנת המקרונים בדן גורמה ועדיין לא הכנו מקרונים – פשוט שערורייה!!
ולא שלא ביקשו, ביקשו.
ולא שלא היתה כוונה, היתה.
ולא שלא רצינו. רצינו.
ולא שלא ניסינו. ניסינו.
ולא שאין רעיונות. יש מלא!

אז ביום שבת, שנייה לפני שהשנה החדשה כבר כאן, החלטנו שזהו זה, זה חייב להתבצע. התכנסנו ובאנו למטבחי, הפשלנו שרוולים, והתחלנו בהכנת המקרונים.

ערבבנו שקדים, הקצפנו חלבונים, עשינו פדיחות של מתחילות, צבענו בלילות, זילפנו, אפינו, ערבבנו המון מליות, נישנשו בטירוף, מקרונים הוגנבו בחשאי לסלון, לחצר ולחדר המשחקים ובסופו של יום (שעה לפני שהתחיל היום הבא ...) עמדו מקרונים (אלו שנשארו) טעימים להפליא – בטעם שוקולד, לימון, פטל וקפה.

כמובן שלא הזנחנו את חגיגות השנה החדשה והכנו לכבודה תפוחים אדומים ומתוקים ממקרונים.


הכנו את הבלילה האדומה


אפינו מקרונים בצורת תפוח


הכנו מלית פטל


זילפנו עלים וענפים קטנים מרויאל אייסינג


והרכבנו עוגיות מקרון תפוח



שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה !!!!!


6 תגובות:

  1. שחכת לציין כמה שזה טעיייייייייים (-:

    השבמחק
    תשובות
    1. צודקת! טעים בטירוף!!!!!!!!!!

      מחק
    2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

      מחק
  2. מהמם!!!!!! איזה יופי ומקורי ונראה טעים בטרוף!שתהיה שנה נפלאה עם המון רעיונות וחידושים טעימים.

    השבמחק